25-26-27 augustus 2017 Duikweekend

DUIKWEEKEND DUIKTEAM WAALWIJK OP 25 – 26 EN 27 AUGUSTUS 2017.

Het gaat nog even duren maar wij zijn alweer begonnen met de organisatie van ons duikweekend op 25-26 en 27 augustus 2017. Ook dit jaar gaat het weer een weekend worden waarin gezelligheid, aandacht voor de deelnemende kinderen en natuurlijk het duikplezier voorop zullen staan.

Omdat camping de Brem al jaren een goede gastheer voor ons is geweest hebben we ook dit jaar weer voor deze locatie gekozen. Natuurlijk gaan we de succesnummers van de afgelopen jaren weer opnemen in ons programma zoals de frietwagen, de traditionele BBQ , de brunch op zondag en de kinderactiviteiten. Onze clubtent gaat ook weer mee voor het gezellig samenzijn en wij zullen er alles aan doen om het iedereen weer naar de zin te maken.

Het zou super zijn wanneer iedereen weer mee zou gaan. De gekozen datum voor ons duikweekend valt dit jaar in het vakantie seizoen wat betekend dat de prijzen iets hoger uitvallen dan in de voorafgaande jaren. Reken voor een plaats in een chalet op de camping op ongeveer 70 euro p.p. en voor een kampeerplaats voor eigen tent of caravan op ongeveer 90 euro per plaats.

Wanneer je weer enthousiast bent om mee te gaan mail dan even naar onderstaand mailadres voor welk onderkomen je kies. Een chalet of een kampeerplaats en met hoeveel personen je deelneemt.

Mail je deelname en voorkeur door naar johanoosterwaal@gmail.com voor 28 mei. Geef ook even een mailtje wanneer je eventueel niet meegaat.

Met een duikgroet

Het organisatie team.